Strokovno srečanje “Aktualna vprašanja insolvenčnega prava”

/, Novice/Strokovno srečanje “Aktualna vprašanja insolvenčnega prava”

Strokovno srečanje “Aktualna vprašanja insolvenčnega prava”

V četrtek in petek, 2. in 3. junija smo v Odvetniški pisarni Miro Senica in odvetniki skupaj z družbo GV Založba v Kranjski gori pripravili strokovno srečanje “Aktualna vprašanja insolvenčnega prava”, ob sicer visoki udeležbi pa so bili vabljeni tudi alumniji Fundacije Parus.

Na srečanju so s svojimi strokovnimi prispevki in razmišljanji sodelovali ugledni strokovnjaki: Aleš Zalar (Evropski center za reševanje sporov, ECDR), Vladimir Balažic (Vrhovno sodišče RS), dr. Janez Čebulj (nekdanji predsednik Ustavnega sodišča), Miha Mušič (stečajni upravitelj), Igo Gruden (nekdanji predsednik uprave Probanka d. d. in vodja poslovne enote pri DUTB d. d.), Franci Tušek (PWC), odvetnica Mojca Muha, odvetnik Nejc Novak in odvetnik Uroš Čop (vsi trije iz Odvetniške pisarne Miro Senica in odvetniki, d.o.o.), Primož Raktelj (prokurist v ACH d.d.) in Mateja Levstek (sodnica).

Na okrogli mizi, ki je potekala v angleškem jeziku in jo je povezoval odvetnik Nejc Novak iz Odvetniške pisarne Miro Senica in odvetniki, d.o.o., so svoje poglede na temo “Slovenija 7 let po začetku svetovne finančne krize” predstavili Cvetka Selšek (predsednica upravnega odbora SKB d.d.), Toni Balažic (predsednik uprave Mercator d. d.), mag. Stanislava Zadravec Caprirolo (nekdanja viceguvernerka Banke Slovenije), Raj Apte (vodja prestrukturiranja za srednjo in vzhodno Evropo EY) in Igo Gruden (nekdanji predsednik uprave Probanka d. d. in vodja poslovne enote pri DUTB d.d.).

Na srečanju smo odgovorili na številna strokovna vprašanja ter izmenjali mnenja in poglede na aktualno tematiko, ob tej priložnosti pa je izšel tudi zbornik, v katerem so zbrani vsi strokovni prispevki srečanja “Aktualna vprašanja insolvenčnega prava”.

2017-06-12T04:17:45+00:00