Novice

ITR EMEA Tax Awards 2023

27. 07. 2023

International Tax Review (ITR) je, v sklopu EMEA Tax Awards 2023, Odvetniško pisarno Senica & partnerji, članico Andersen Global, skupaj s hčerinskim podjetjem Andersen v Sloveniji, uvrstil v ožji izbor za "Davčno podjetje leta" in "Podjetje leta na področju transfernih cen" v regiji Srednje in Vzhodne Evrope (CEE).

ITR s Tax Awards že 18 let nagrajuje vrhunske dosežke na davčnem področju ter zagotavlja platformo za priznanje izjemnih storitev. ITR pri celovitem ocenjevanju nominirancev upošteva različne elemente uspešnosti posameznega podjetja. To zajema celoten spekter davčnih zadev od svetovanja na področju direktnih in indirektnih davkov do reševanja sporov, zagotavljanja skladnosti, poročanja in dela na področju davčne politike. Poleg tega ocenjuje zavezanost posameznega podjetja k raznolikosti, tehnološkim inovacijam ter širšemu regionalnemu in globalnemu vplivu.

Uvrstitev Odvetniške pisarne Senica & partnerji (link), članice Andersen Global (link), v ožji izbor ITR EMEA Tax Awards 2023 je še posebej pomembna, saj presega meje Slovenije in upošteva pomemben del regije Srednje in Vzhodne Evrope (CEE), ki vključuje Albanijo, Bosno in Hercegovino, Bolgarijo, Češko, Črno goro, Kosovo, Hrvaško, Severno Makedonijo, Romunijo, Srbijo, Slovaško in Slovenijo.

Uvrstitev v ožji izbor za "Davčno podjetje leta" je priznanje za strokovno znanje in spretnosti na številnih področjih povezanih z davki, vključno s svetovanjem na področju direktnih in indirektnih davkov, reševanjem sporov, zagotavljanjem skladnosti, poročanjem in delom na področju davčne politike.

Pri uvrstitvi v ožji izbor za "Podjetje leta na področju transfernih cen" ITR upošteva zmožnost svetovalca za ponujanje rešitev strankam, ki poslujejo na območju več jurisdikcij in njegovo sposobnost obvladovanja projektov transfernih cen znotraj novih ali razvijajočih sistemov.

Odvetniška pisarna Senica & partnerji, članica Andersen Global, ki je na svetovnem trgu prisoten z več kot 14.500 strokovnjaki in 2.000 partnerji v 174 državah ter si nenehno prizadeva za dvigovanje standardov v panogi. 

Zahvaljujemo se našim strankam in partnerjem za zaupanje in podporo. Uvrstitev v ožji izbor ITR EMEA Tax Awards 2023 za območje CEE v obeh kategorijah je dokaz naših skupnih prizadevanj in zavezanosti k odličnosti. Veselimo se našega nadaljnjega razvoja in pomembnih prispevkov na področju davčnega svetovanja.


Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem