»Know Your Lawyer«
17. 05. 2023 V rubriki »Know Your Lawyer« revije CEE Legal Matters je bil objavljen prispevek, ki ga je pripravila Katarina Kresal, partner in direktor v naši odvetniški pisarni.
Zadnjih 10 let v Sloveniji
16. 05. 2023 Naš partner in direktor, Uroš Čop je v intervjuju za CEE Legal Matters delil svoj vpogled v slovenski trg. Uroš poudarja, da je slovensko gospodarstvo zelo raznoliko, z močnimi temelji in nizko zadolženostjo.
Uroš Čop

Uroš Čop

Partner in direktor, član uprave

Women Leaders on the Frontline
15. 05. 2023 Z veseljem sporočamo, da bo Katarina Kresal, partner in direktor v naši odvetniški pisarni, nastopila kot govornica na dogodku Women Leaders on the Frontline, ki bo potekal online.
Women in Business Law Awards EMEA 2023
10. 05. 2023 Ponosni smo, da se je drugo leto zapored naša odvetniška pisarna uvrstila v ožji izbor "Women in Business Law Awards EMEA 2023"
Moot Court tekmovanje
10. 05. 2023 Gostili smo ekipo Henrik Steska iz Pravne fakultete Univerze v Ljubljani, ki se pripravlja na Moot Court tekmovanje SEE RMC.
Pravica do proste izbire osebnega zdravnika
24. 04. 2023 V sodelovanju s Pravno mrežo za varstvo demokracije smo po pooblastilu več fizičnih oseb vložili pravna sredstva, ki so usmerjena v učinkovito varovanje pravice do proste izbire osebnega zdravnika.

Preberite več
Srečanje članov združenja Andersen Global v Atenah
04. 04. 2023 Naša partnerja, Katarina Kresal in Uroš Čop, sta se udeležila evropskega srečanja Industry and Service Line koordinatorjev Andersen Global v Atenah.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem