Mednarodni sejem zasebnega kapitala IPEM Cannes 2023
17. 01. 2023 Odvetniška pisarna Senica & partnerji bo kot članica Andersen Global sodelovala na mednarodnem sejmu zasebnega kapitala IPEM Cannes 2023.
Andersen je pripravil publikacijo o spodbudah pri raziskavah in razvoju
04. 01. 2023 Namen publikacije je zagotoviti preprost dostop do ustreznih informacij o opredelitvah raziskav in razvoja ter davčnih spodbudah v posameznih državah.
Vesele praznike
23. 12. 2022
12. Dan odvetniške pravne pomoči pro bono
15. 12. 2022 Naša odvetniška pisarna bo tudi letos sodelovala na Dnevu odvetniške pravne pomoči pro bono, ki ga že dvanajsto leto zapored organizira Odvetniška zbornica Slovenije.
Katarina Kresal imenovana za članico Global Management Committee Andersen Global
06. 12. 2022 Z veseljem sporočamo, da je generalni direktor Andersen Global Mark L. Vorsatz imenoval Katarino Kresal, ki je partner in direktor Odvetniške pisarne Senica & partnerji, za članico Global Management Committee Andersen Global.
Andersen je pripravil publikacijo o dogajanju na trgu združitev in prevzemov
05. 12. 2022 Živimo v nemirnem času, ki ga še vedno zaznamujejo posledice pandemije, predvsem pa vojna v Ukrajini, naraščanje cen energije, pomanjkanje surovin, težave z dobavo idr. Vsi našteti dejavniki pa pomembno vplivajo na dogajanje na trgu združitev in prevzemov.
Teambuilding 2022
22. 11. 2022 Na zadnji lep septembrski vikend smo se s sodelavci naše odvetniške pisarne odpravili na vsakoletni teambuilding.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem