Odvetnik Matija Urankar se je udeležil dogodka Elevator Pitch
24. 03. 2022 Po uvodnih predstavitvah smo izmed več kot 30 udeležencev izbrali pet študentov, katerim smo ponudili opravljanje 1-mesečne plačane poletne prakse.
Andersen vpogled v evropske korporacijske zadeve
14. 03. 2022 Andersen je pripravil novo publikacijo s področja evropskih korporacijskih zadev. Glavno temo publikacije predstavlja nadzorovano testno okolje (“regulatory sandbox”) v Evropi.
Andersen vodenje prve evropske podregije zaupal Katarini Kresal iz Senica & partnerji
18. 02. 2022 Z veseljem sporočamo, da je Andersen Global vodenje prve evropske podregije, ki vključuje Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Bosno in Hercegovino, Severno Makedonijo, Kosovo, Albanijo in Bolgarijo, zaupal Katarini Kresal, ki je partner in direktor Odvetniške pisarne Senica & partnerji.
Nov partner v Senica & partnerji
01. 02. 2022 Z veseljem sporočamo, da se je s 1. februarjem 2022 partnerski ekipi Odvetniške pisarne Senica & partnerji pridružil odvetnik Aleš Lunder.
Nova partnerja v Senica & partnerji
10. 01. 2022 Na podlagi svoje strokovne odličnosti in uspešnosti sta se partnerski ekipi Odvetniške pisarne Senica & partnerji pridružili odvetnici Maja Šubic in Katarina Mervič.
Andersen je pripravil priročnik, v katerem je analiziral pomembnost kriterija ESG v postopkih združitev in prevzemov
16. 12. 2021 Andersen je pripravil priročnik, v katerem je analiziral pomembnost kriterija ESG, ki je lahko odločilen faktor transakcij v postopkih združitev in prevzemov.
Andersen je pripravil priročnik za delodajalce z relevantnimi informacijami v zvezi s potrdilom o cepljenju
01. 12. 2021 Andersen je pripravil priročnik za delodajalce z relevantnimi informacijami v zvezi s potrdilom o cepljenju. Dokument vsebuje pregled ureditev v 22 evropskih državah in vključuje odgovore na najpogostejša vprašanja, ki jih imajo delodajalci.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem