Andersen vpogled v evropske korporacijske zadeve
12. 11. 2021 Andersen je pripravil novo publikacijo s področja evropskih korporacijskih zadev. Glavno temo publikacije predstavljajo okoljski in socialni dejavniki ter dejavniki upravljanja družb (»ESG dejavniki«) v Evropi.
Naš sodelavec, odvetnik Matija Urankar, se je udeležil maratona v Amsterdamu
20. 10. 2021 Naš sodelavec, odvetnik Matija Urankar, se je udeležil maratona v Amsterdamu, na katerem je tekel na 21 km.
Izlet v Barcelono
19. 10. 2021 V naši odvetniški pisarni posebno pozornost namenjamo dobremu počutju in prijateljskim odnosom med sodelavci in sodelavkami, zato se radi družimo tudi na bolj neformalnih srečanjih, še raje pa skupaj kam odpotujemo. Tako smo v začetku oktobra obiskali Barcelono.
Andersen Evropa pripravil priročnik glede ureditve in ustanavljanja družb z omejeno odgovornostjo
14. 10. 2021 Andersen Evropa je pripravil priročnik, ki predstavlja pomembne informacije glede ureditve in ustanavljanja družb z omejeno odgovornostjo.
Tradicionalni izlet v hribe
12. 10. 2021 Kolegice in kolegi iz naše odvetniške pisarne so se tudi letos odpravili na zdaj že tradicionalen dvodnevni izlet v hribe.
Tradicionalna trgatev v Odvetniški pisarni Senica
08. 10. 2021 V septembru smo v naši odvetniški pisarni ponovno organizirali tradicionalno trgatev.
Odvetniška pisarna Senica prejela pristopni krovni certifikat »Družbeno odgovoren delodajalec«
07. 10. 2021 Odvetniška pisarna Senica je prejela pristopni krovni certifikat »Družbeno odgovoren delodajalec«, ki obsega področja organizacijskega upravljanja, medgeneracijskega sodelovanja, usklajevanja zasebnega in poklicnega življenja ter varnosti in zdravja pri delu.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem