Analiza volatilnosti na trgu in ključnih dejavnikov za zmanjšanje tveganj pri transakcijah
06. 07. 2022 Evropska skupina Andersen za združitve in prevzeme je analizirala volatilnost na trgu in ključne dejavnike za zmanjšanje tveganj pri transakcijah.
Državni zbor sprejel novelo Zakona o nalezljivih boleznih
30. 06. 2022 Predlog je nastal pod okriljem Pravne mreže za varstvo demokracije, pri pripravi besedila pa je sodeloval tudi naš odvetnik Matija Urankar.
Odvetniška pisarna Senica & Partnerji, d.o.o., uvrščena v ožji izbor »Women in Business Law Awards EMEA 2022«
24. 05. 2022 Organizatorji "Women in Business Law Awards EMEA 2022" so našo odvetniško pisarno uvrstili v ožji izbor najbolj progresivnih vodilnih odvetniških pisarn v Srednji Evropi.
Andersen Global z dodatno družbo krepi prisotnost v Sloveniji
12. 05. 2022 Andersen Global širi svoje obstoječe pravne in davčne zmogljivosti v Sloveniji z ustanovitvijo družbe Andersen, d. o. o., ki opravlja storitve davčnega svetovanja, računovodstva, vrednotenja in drugega poslovnega svetovanja. Andersen, d.o.o. je podružnica naše odvetniške pisarne, ki je od leta 2021 član Andersen Global.
Naš odvetnik Matija Urankar je nastopil na Odmevih, kjer je odgovarjal na vprašanja v zvezi s predlogom novele 39. člena Zakona o nalezljivih boleznih
20. 04. 2022 Naš odvetnik Matija Urankar je v sodelovanju s kolegi iz Pravne mreže za varstvo demokracije sodeloval pri pripravi predloga novele 39. člena Zakona o nalezljivih boleznih, ki je že prestal prvo branje v Državnem zboru Republike Slovenije.
Intervju s Katarino Kresal za časopis Delo
07. 04. 2022 V intervjuju je spregovorila o sankcijah za ruske športnike, ki so jih v posledici ruske vojne agresije v Ukrajini sprejele posamezne mednarodne športne zveze
Sodelavca naše pisarne, Uroš Čop, partner in direktor, ter Matija Urankar, odvetnik, sta izvedla tradicionalno predavanje, ki so se ga udeležili študentje Pravne fakultete Univerze v Ljubljani
04. 04. 2022 Tema predavanja je bil 6. člen Evropske konvencije o človekovih pravicah in temeljnih svoboščinah (»EKČP«), ki sta ga naša sodelavca študentom četrtega letnika predstavila v teoriji in praksi, na podlagi zanimivih aktualnih primerov. Odziv študentov je bil izjemno dober, aktivno so sodelovali tako v razpravi kot tudi s postavljanjem številnih vprašanj.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem