Novice

Sodelavca naše pisarne, Uroš Čop, partner in direktor, ter Matija Urankar, odvetnik, sta izvedla tradicionalno predavanje, ki so se ga udeležili študentje Pravne fakultete Univerze v Ljubljani

04. 04. 2022

Sodelavca naše odvetniške pisarne, Uroš Čop, partner in direktor ter Matija Urankar, odvetnik, sta na povabilo prof. dr. Saše Zagorca, v četrtek 24. 3. 2022 izvedla tradicionalno predavanje v okviru predmeta Evropsko pravo človekovih pravic. Predavanje je po dveh letih potekalo v živo, udeležili pa so se ga študentje Pravne fakultete Univerze v Ljubljani.

Tema predavanja je bil 6. člen Evropske konvencije o človekovih pravicah in temeljnih svoboščinah (»EKČP«), ki sta ga naša sodelavca študentom četrtega letnika predstavila v teoriji in praksi, na podlagi zanimivih aktualnih primerov. Odziv študentov je bil izjemno dober, aktivno so sodelovali tako v razpravi kot tudi s postavljanjem številnih vprašanj.

Zahvaljujemo se prof. dr. Saši Zagorcu in Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani za dolgoletno zaupanje in se že veselimo naslednjega predavanja.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem