Novice

Spletno predavanje na PFLJ

18. 03. 2020

Uroš Čop

Uroš Čop

Partner in direktor, član uprave

Čeprav se morda zdi, da so se mnogi vidiki našega življenja zaradi epidemije COVID-19 in z njo povezanimi preventivnimi ukrepi, ki so začeli veljati od meseca marca dalje spremenili, so se nekatere dejavnosti, kot je zagotavljanje izobraževanjea, hitro prilagodile spletnemu okolju. Ker je družbena odgovornost, in sicer izobraževanje prihodnjih generacij pravnih strokovnjakov, ena izmed temeljnih vrednot Odvetniške pisarne Senica & partnerji, so naši strokovnjaki kljub epidemiji, v preteklem mesecu uspešno izpeljali zdaj že tradicionalno sodelovanje z ljubljansko pravno fakulteto v obliki predavanja o evropskem pravu človekovih pravic.

Na povabilo profesorja dr. Saše Zagorca, sta direktor in partner Uroš Čop in odvetniški kandidat Matija Urankar v sredo, 18. marca 2020, s pomočjo aplikacije Zoom izvedla spletno predavanje o evropski konvenciji o človekovih pravicah in temeljnih svoboščinah, ki so se ga udeležili študenti Pravne fakultete, Univerze v Ljubljani.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem