Dogodki

3. FinD INFO Dnevi

12. 06. 2023

3. FinD INFO dnevi so za nami. Na konferenci, ki jo organizira GV Založba, v sodelovanju s Senica in Andersen, so domači in tuji strokovnjaki, z nami delili znanja s področja davkov, financ, računovodstva in kontrolinga. Dvodnevna konferenca je bila sestavljena iz 5 sekcij in večernega sprejema.

Temo 1. sekcije, Temelji davčnega prava v aktualni praksi, je vodil dr. Erik Kerševan. Sledila je sekcija z naslovom, Davčni vidik naložbenja v nepremičnine in zlato, ki jo je vodil Lucija Klemenčič. Zadnjo sekcijo dneva, Trajnostno poročanje, je vodila mag. Mojca Kunšek. Predavanja smo zaključili z izredno zanimivo okroglo mizo na temo Trajnosti z mag. Janjo Ovsenik.

Večerni sprejem na čudoviti terasi Hotela Slovenija v Portorožu je bila izvrstna priložnost za druženje in ustvarjanje novih poznanstev.

Naslednji dan je predavanja začel dr. Aleš Ahčan s temo, Pogled ekonomistov naprej, ki mu je sledila zadnja sekcija konference, pod vodstvom mag. Saše jerman, Aktualna vprašanja z računovodskega področja.

Konferenca, omogoča pridobivanje novih znanj in vpogledov na aktualne teme.

Pridružite se nam naslednje leto!

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem