»Know Your Lawyer«
17. 05. 2023 V rubriki »Know Your Lawyer« revije CEE Legal Matters je bil objavljen prispevek, ki ga je pripravila Katarina Kresal, partner in direktor v naši odvetniški pisarni.
Women Leaders on the Frontline
15. 05. 2023 Z veseljem sporočamo, da bo Katarina Kresal, partner in direktor v naši odvetniški pisarni, nastopila kot govornica na dogodku Women Leaders on the Frontline, ki bo potekal online.
Women in Business Law Awards EMEA 2023
10. 05. 2023 Ponosni smo, da se je drugo leto zapored naša odvetniška pisarna uvrstila v ožji izbor "Women in Business Law Awards EMEA 2023"
Vodilna odvetniška pisarna v Evropi
23. 03. 2023 S ponosom sporočamo, da je Chambers Europe Legal Guide 2023 našo odvetniško pisarno ponovno prepoznal kot eno vodilnih odvetniških pisarn v Evropi.
DEBRA directive: tackling debt-equity bias
10. 03. 2023 Andersen je analiziral predlog Evropske komisije, ki obravnava vprašanje asimetrične davčne obravnave uporabe dolga in lastniškega kapitala.
Andersen je pripravil novo izdajo publikacije s področja delovnega prava, in sicer o delu na daljavo v Evropi
24. 02. 2023 Glavna tema tokratne izdaje je delo na daljavo v Evropi ter z njim povezane pravne rešitve.
Srečanje članov združenja Andersen Global v Madridu
14. 02. 2023 Sodelavke naše pisarne, partner Janja Ovsenik, partner Maja Šubic ter odvetnica Lidija Virant, so se v Madridu udeležile srečanja članov združenja Andersen Global, specialistov za področje združitev in prevzemov.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem