Veliki senat Sodišča Evropske unije
17. 06. 2024 Prejšnji teden je bil za Odvetniško pisarno Senica & partnerji poseben, saj je nastopila redka in izjemna priložnost, da smo lahko kot team vrhunskih strokovnjakov 15 sodnikom Velikega senata Sodišča Evropske unije v Luksemburgu predstavili pravno kompleksen primer s področja ravnanja z odpadki, kjer se v zastopanju naših strank borimo proti monopolu, ki ga je na tem področju vzpostavila Republika Slovenija.
Green Future Summit
13. 06. 2024 Katarina Kresal, partner in direktor v naši odvetniški pisarni, je sodelovala na dogodku Green Future Summit, ki ga je organiziral Bloomberg Adria.
Srečanje strokovnjakov Andersen s področja nepremičnin
13. 05. 2024 Pred kratkim je "Andersen in the United Kingdom" v Londonu gostil Srečanje strokovnjakov Andersen s področja nepremičnin.
Regionalno Moot Court tekmovanje
08. 05. 2024 Ekipa Pravne fakultete Univerze v Ljubljani je 21. aprila 2024 zmagala na Regionalnem Moot Court tekmovanju (SEE RMC) iz poznavanja Evropske konvencije o človekovih pravicah (EKČP) in si zagotovila mesto v vseevropskem finalu, ki bo potekalo novembra v Strasbourgu.
Srečanje mlajših članov ekipe Senica
11. 04. 2024 Razumemo pomen ravnotežja med delom in sprostitvijo. Zato smo nedavno organizirali srečanje za naše mlajše kolege, ki so povezovali zunaj delovnega okolja.
AmCham Fokus "Slovenija (u)pravna država"
06. 03. 2024 Aleš Lunder, partner v naši odvetniški pisarni, je na AmCham Fokusu “Slovenija – (u)pravna država?”, predstavil svoj pogled na stanje v Sloveniji.
Evropska pro bono pisarna leta
27. 02. 2024 Direktorij Chambers & Partners nas je uvrstil med top finaliste za evropsko pro bono pisarno leta.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem