Veliki kongres javnega naročanja v Portorožu
27. 09. 2022 Na Jesenskem velikem kongresu javnega naročanja v Portorožu, ki ga tradicionalno organizira GV Založba, je ponovno predavala Maja Šubic, partner v naši odvetniški pisarni.
Vabimo vas, da nas obiščete na EXPO REAL 2022 v Münchnu
22. 09. 2022 Dogodka se bodo iz Odvetniške pisarne Senica udeležili partnerja Miro Senica in Maja Šubic, odvetnica Maša Kramar ter Marko Udovč, svetovalec za nepremičnine pri Andersen v Sloveniji.
World Tax našo odvetniško pisarno prepoznal kot enega najuglednejših davčnih strokovnjakov v Sloveniji
13. 09. 2022 World Tax je pri izdaji vodnika za leto 2023 Odvetniško pisarno Senica & partnerji ponovno prepoznal kot enega najuglednejših davčnih strokovnjakov v Sloveniji.
Srečanje članov združenja Andersen Global v Lizboni
12. 09. 2022 Sodelavki naše pisarne, odvetnica in partner Maja Šubic ter odvetnica Maša Kramar, sta se v Lizboni udeležili srečanja članov združenja Andersen Global, specialistov za področje nepremičnin.
IFLR1000 našo odvetniško pisarno ponovno uvrstil med najboljše odvetniške pisarne v Sloveniji s področja financ in korporacij ter razvoja projektov
02. 08. 2022 Mednarodni direktorij IFLR1000, ki ocenjuje in rangira odvetniške pisarne glede na njihovo strokovnost in odličnost, je Odvetniško pisarno Senica & partnerji ponovno uvrstil med najboljše odvetniške pisarne v Sloveniji s področja financ in korporacij ter razvoja projektov.
Andersen je pripravil publikacijo o poslovanju v negotovih časih
01. 08. 2022 Živimo v nemirnem času, ki ga še vedno zaznamujejo pandemija, predvsem pa vojna v Ukrajini, naraščanje cen energije, pomanjkanje surovin, težave z dobavo idr. Zato publikacija obravnava, kako te okoliščine vplivajo na posle v posameznih jurisdikcijah.
Analiza volatilnosti na trgu in ključnih dejavnikov za zmanjšanje tveganj pri transakcijah
06. 07. 2022 Evropska skupina Andersen za združitve in prevzeme je analizirala volatilnost na trgu in ključne dejavnike za zmanjšanje tveganj pri transakcijah.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem