Sodelavka naše pisarne, odvetnica in partner Maja Šubic, bo izvedla predavanje na Spomladanskem velikem kongresu javnega naročanja
21. 03. 2022 Sodelavka naše pisarne, odvetnica in partner Maja Šubic, bo izvedla predavanje na Spomladanskem velikem kongresu javnega naročanja, ki bo potekal 11. in 12. aprila v Portorožu.
Maša Kramar, odvetnica v Odvetniški pisarni Senica & partnerji, na okrogli mizi Slovenske tiskovne agencije
11. 03. 2022 Maša Kramar, odvetnica v Odvetniški pisarni Senica & partnerji, je skupaj s prof. dr. Rajkom Pirnatom s Pravne fakultete v Ljubljani in prof. dr. Markom Pahorjem z Ekonomske fakultete v Ljubljani sodelovala na okrogli mizi Slovenske tiskovne agencije na temo kreditov v švicarskih frankih.
12. strokovno srečanje Aktualna vprašanja insolvenčnega prava
11. 10. 2021 Sodelavci naše pisarne, partner Katja Šumah, direktor na davčnem področju Lucijan Klemenčič in odvetnika Maša Kramar ter Žiga Kosmatin, so v četrtek, 23.09.2021, kot predavatelji sodelovali na 12. strokovnem srečanju Aktualna vprašanja insolvenčnega prava v Portorožu.
Odvetnica Maja Šubic predavala na Velikem kongresu javnega naročanja v Portorožu
27. 09. 2021 Sodelavka naše pisarne, odvetnica Maja Šubic, je v torek, 21.9.2021, na povabilo GV Založba izvedla predavanje na Velikem kongresu javnega naročanja v Portorožu.
Islamska skupnost v Republiki Sloveniji odvetniku Miru Senici podelila častno priznanje Zlato odličje Islamske skupnosti v Republiki Sloveniji
24. 09. 2021 Islamska skupnost v Republiki Sloveniji je ustanovnemu partnerju in direktorju naše odvetniške pisarne Miru Senici podelila častno priznanje Zlato odličje Islamske skupnosti v Republiki Sloveniji.
Društvo VTIS tudi letos organizira tradicionalni dogodek Prvi VTIS: iz Slovenije v svet
09. 08. 2021 Na dogodku bodo dijaki in študenti, ki se prvič odpravljajo na študij v tujino, imeli priložnost za medsebojno spoznavanje in mreženje. Dogodek Prvi VTIS bo potekal v sredo, dne 11.08.2021, ob 17.30 uri v Botaničnem vrtu v Ljubljani.
FinD-INFO dnevi v sodelovanju z Odvetniško pisarno Senica in s podporo Andersen
07. 07. 2021 Odvetniška pisarna Senica je v sodelovanju z GV založbo in s podporo Andersen 14. in 15. junija 2021 v Portorožu organizirala prvo konferenco FinD-INFO dnevi, na kateri so domači in tuji strokovnjaki obravnavali aktualna vprašanja s področja davkov, financ, kontrolinga in računovodstva.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem