Slavnostna otvoritev sejma zasebnega kapitala IPEM
25. 01. 2023 Naši sodelavci, partnerja Maja Šubic in Aleš Lunder ter odvetnica Lidija Virant, so se skupaj s kolegi iz Andersen Global udeležili slavnostne otvoritve sejma.
Finančni forum Slovensko-nemške gospodarske zbornice
30. 12. 2022 Slovensko-nemška gospodarska zbornica je v torek, 13. decembra, v Cubo Golf Ljubljana organizirala Finančni forum, ki mu je sledilo predbožično druženje članov.
Christmas Gala v Londonu
01. 12. 2022 Odvetniška pisarna Senica je bila tudi letos glavni sponzor tradicionalnega dogodka Christmas Gala v Londonu, ki ga organizira Britansko-slovenska gospodarska zbornica.
Veliki kongres javnega naročanja v Portorožu
27. 09. 2022 Na Jesenskem velikem kongresu javnega naročanja v Portorožu, ki ga tradicionalno organizira GV Založba, je ponovno predavala Maja Šubic, partner v naši odvetniški pisarni.
Srečanje članov združenja Andersen Global v Lizboni
12. 09. 2022 Sodelavki naše pisarne, odvetnica in partner Maja Šubic ter odvetnica Maša Kramar, sta se v Lizboni udeležili srečanja članov združenja Andersen Global, specialistov za področje nepremičnin.
Maja Šubic, odvetnica in partner v naši odvetniški pisarni, se je udeležila letnega kongresa Združenja IDI v Madridu
13. 06. 2022 Glavna tema kongresa je bila Analiza novih EU pravil glede vertikalnih omejitev (Uredba Komisije (EU) 2022/720 z dne 10. maja 2022 in Smernic – VBER 2022) ter prilaganje distribucije novim izzivom digitalnega okolja.
Sodelavka naše pisarne, odvetnica in partner Maja Šubic, bo izvedla predavanje na Spomladanskem velikem kongresu javnega naročanja
21. 03. 2022 Sodelavka naše pisarne, odvetnica in partner Maja Šubic, bo izvedla predavanje na Spomladanskem velikem kongresu javnega naročanja, ki bo potekal 11. in 12. aprila v Portorožu.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem