Spletni seminar na temo elektronskega poslovanja v torek, 22.06.2021 ob 16.00
14. 06. 2021 Seminarja ne zamudite, če želite izvedeti več o novih pravilih o DDV, ki začnejo veljati 01.07.2021 in o njihovem vplivu na elektronsko poslovanje. Andersen je zbral strokovnjake iz več držav po vsem svetu, da bi dobili različne poglede na vpliv novih pravil.
Sodelavec naše pisarne, odvetnik Matija Urankar, je kot član senata sodeloval na tradicionalnem tekmovanju študentov prava Študentska Pravda
14. 06. 2021 V sredo, 9. junija, je sodelavec naše pisarne, odvetnik Matija Urankar kot član senata sodeloval na tradicionalnem tekmovanju študentov prava Študentska Pravda, ki poteka v organizaciji Pravne fakultete Univerze v Mariboru.
Odvetnica Maja Šubic predavala na Velikem kongresu javnega naročanja
11. 06. 2021 Sodelavka naše pisarne, odvetnica Maja Šubic, je v četrtek 03.06.2021 na povabilo GV Založbe izvedla predavanje na Velikem kongresu javnega naročanja v Portorožu. Kongres, ki je bil izveden z upoštevanjem vseh previdnostnih ukrepov povezanih z epidemijo Covid -19, je bil zelo dobro obiskan, udeleženci pa so izvedeli marsikaj novega, kar jim bo koristilo pri njihovem delu.
Okrogla miza o stališču Evropske unije o Singapurski konvenciji o mediaciji
11. 06. 2021 V luči skorajšnjega predsedovanja Slovenije Svetu EU je ELI hub Slovenija, ki deluje v okviru Evropskega centra za reševanje sporov (ECDR) soorganizator pomembnega mednarodnega posveta »Okrogla miza o stališču Evropske unije o Singapurski konvenciji o mediaciji«.
Partner in direktor naše odvetniške pisarne Katarina Kresal imenovana za arbitra Arbitražnega razsodišča za šport (CAS)
25. 05. 2021 Z veseljem sporočamo, da je Mednarodni svet za športno arbitražo – ICAS imenoval Katarina Kresal partnerja in direktorja v naši odvetniški pisarni, za arbitra Arbitražnega razsodišča za šport – CAS, ki velja za najvišje športno razsodišče na svetu.
Projekt Crossing the Bridge Africa-Europe - spletni seminar na temo obnovljivih virov energije
17. 05. 2021 Andersen organizira brezplačni spletni seminar na temo obnovljivih virov energije v Namibiji, Zambiji in Južni Afriki. Govorci na dogodku bodo predstavili priložnosti za mednarodno trgovino in prednosti, ki izhajajo iz obnovljivih virov energije v omenjenih državah ter pojasnili vpliv teh trgov na tuje vlagatelje za ohranitev in izboljšanje konkurenčne prednosti.
Omejitve pri odpovedi delovnih razmerij po Evropi, povezane s COVID-19
11. 05. 2021 Evropska skupina Andersen za delovno pravo bo v sredo, 12.05.2021, ob 16:00 gostila spletni seminar, na katerem bo predstavila splošen pregled teh in drugih ključnih vprašanj v zvezi z omejitvami pri odpovedi delovnega razmerja po Evropi, ki so povezane s COVID-19.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem