Dogodki

Andersen je v sodelovanju z Evropsko komisijo organiziral spletni seminar na temo vprašanj in vpliva, ki jih prinaša Evropski zeleni dogovor (European Green Deal)

04. 02. 2021

Andersen je v sodelovanju z Evropsko komisijo organiziral spletni seminar na temo vprašanj in vpliva, ki jih prinaša Evropski zeleni dogovor (European Green Deal), načrt EU, da Evropska unija postane trajnostna do leta 2050.

Daniel Calleja, generalni direktor pravne službe pri Evropski komisiji, je kot gostujoči govornik sodeloval na spletnem seminarju, ki sta ga vodila José Vicente Morote, evropski pravni koordinator pri Andersen in poslovodni partner pisarne Andersen v Španiji in Rafael Ripoll, zunanji strokovnjak Andersen v Španiji in nekdanji sekretar regionalne vlade Valencije za odnose z državo in Evropsko unijo ter odgovoren za oddelek za mednarodno razvojno sodelovanje.

Glavna tema, o kateri so razpravljali na spletnem seminarju, je bila zeleno gospodarstvo kot velika priložnost za evropska podjetja, da ustvarijo delovna mesta in razvijejo bolj konkurenčne poslovne modele.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem