Dogodki

Partner in direktor naše odvetniške pisarne Katarina Kresal imenovana za arbitra Arbitražnega razsodišča za šport (CAS)

25. 05. 2021

Z veseljem sporočamo, da je Mednarodni svet za športno arbitražo – ICAS (https://www.tas-cas.org/en/icas/code-icas-statutes.html) imenoval Katarina Kresal partnerja in direktorja v naši odvetniški pisarni, za arbitra Arbitražnega razsodišča za šport – CAS (https://www.tas-cas.org/en/index.html), ki velja za najvišje športno razsodišče na svetu.

CAS je neodvisna stalna arbitraža z izključno pristojnostjo za reševanje športnih sporov podano s strani Mednarodnega olimpijskega komiteja in različnih mednarodnih športnih zvez. Za arbitre CAS veljajo visoki standardi nepristranosti in neodvisnosti, zato je imenovanje Katarine Kresal za arbitra CAS veliko priznanje njenemu strokovnemu delu. Katarina Kresal je tudi predsednica Evropskega centra za reševanje sporov, v sklopu katerega deluje specializirana slovenska Stalna arbitraža v športu (http://www.ecdr.si/index.php?id=98).

Vir fotografije Adrian Pregelj/RTVSLO.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem