Dogodki

Srečanje Alumni kluba Fundacije Parus

27. 02. 2023

Od svoje ustanovitve leta 2006, je Fundacija Parus podelila 42 štipendij šestnajstim generacijam študentov Pravne fakultete Univerze v Ljubljani, za podiplomski študij na najprestižnejših svetovnih univerzah, kot so Harvard Law School, University of Cambridge, Yale in London School of Economics.

Edini pogoj Fundacije Parus za podelitev štipendije je, da se štipendist po končanem študiju za 3 leta vrne na delo v Slovenijo.

 Družbena odgovornost Fundacije Parus in njen prispevek k razvoju slovenskega pravnega sistema in gospodarstva sta prepoznala tako Univerza v Ljubljani, ki je Fundaciji Parus podelila dve nagradi Pro Universitate Labacensi, kot Društvo v tujini izobraženih Slovencev (Društvo VTIS), ki je Fundaciji Parus podelilo nagrado VTIS LETA 2020.

Na letošnjem dogodku, ki so se ga udeležili štipendisti, akademski zbor Pravne fakultete Univerze v Ljubljani ter drugi uspešni pravniki in gospodarstveniki, je zbrane nagovoril predsednik in ustanovitelj Fundacije Parus, odvetnik Miro Senica, poslovni sekretar Fundacije Parus, odvetnik Matija Urankar ter dekan Pravne fakultete Univerze v Ljubljani, prof. dr. Saša Zagorc.

 Lepo se zahvaljujemo vsem udeležencem dogodka in Pravni Fakulteti Univerze v Ljubljani.

 Fotografije: Blaž T. Muc / mediaspeed.net

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem