Dogodki

Srečanje članov združenja Andersen Global v Atenah

04. 04. 2023

Naša partnerja, Katarina Kresal in Uroš Čop, sta se udeležila evropskega srečanja Industry and Service Line koordinatorjev Andersen Global v Atenah. Skupaj s predstavniki drugih evropskih pisarn sta se pogovarjala o strateškem razvoju in nadaljnjih prioritetah Andersen Global v Evropi. Katarina se je kot vodilni partner Andersen Global v Sloveniji udeležila tudi srečanja evropskega upravnega odbora Andersen Global.

Andersen Global je prisoten v 42 evropskih državah in nudi strankam storitve na pravnem in davčnem področju, ter na področju vrednotenja, računovodstva in globalne mobilnosti. Znotraj Andersen Global s svojimi storitvami (pravno in ostalo poslovno svetovanje) ekskluzivno pokrivamo področje Slovenije, za storitve transfernih cen pa tudi področje celotnega zahodnega Balkana (Hrvaška, Srbija, Črna Gora, BiH, Severna Makedonija in Kosovo).

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem