Novice

Andersen je pripravil publikacijo o poslovanju v negotovih časih

01. 08. 2022

Andersen je pripravil novo izdajo publikacije s področja evropskih korporacijskih zadev. Glavna tema tokratne izdaje je poslovanje v negotovih časih.

Živimo v nemirnem času, ki ga še vedno zaznamujejo pandemija, predvsem pa vojna v Ukrajini, naraščanje cen energije, pomanjkanje surovin, težave z dobavo idr. Zato publikacija obravnava, kako te okoliščine vplivajo na posle v posameznih jurisdikcijah, in podaja povzetek smernic ter predpisov, ki so specifični za skoraj 20 različnih jurisdikcij.

V publikaciji so zajeti tudi nekateri poudarki in pomembne informacije o korporativni praksi ter praksi na področju združitev in prevzemov v Evropi.

Prispevek za Slovenijo je pripravil Aleš Lunder, partner v naši odvetniški pisarni. Za dodatna pojasnila se lahko obrnete na naslov: ales.lunder@senica.si.

Do priročnika lahko dostopate na sledeči povezavi: https://www.flipsnack.com/andersenspain/corporate-insights-andersen-july-2022/full-view.html.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem