Novice

Nov partner v Senica & partnerji

01. 02. 2022

Z veseljem sporočamo, da se je s 1. februarjem 2022 partnerski ekipi Odvetniške pisarne Senica & partnerji pridružil odvetnik Aleš Lunder.

Aleš je uveljavljen in prepoznan strokovnjak tako v slovenskem kot mednarodnem okolju. Soustanovil je odvetniški pisarni CMS Reich-Rohrwig Hainz in Schönherr v Sloveniji, v katerih je bil partner in direktor. Ima več kot 30 let izkušenj, kot vodilni partner pa je sodeloval pri številnih zahtevnih mednarodnih projektih s področja korporacijskega prava, združitev in prevzemov ter prestrukturiranja. Je predsednik nadzornega sveta družbe ETI Elektroelement, ki sodi med pet največjih proizvajalcev varovalk na svetu, ter sopredsedujoči komisiji za korporativno etiko in transparentnost pri AmCham Slovenia.

Aleš bo v Odvetniški pisarni Senica & partnerji aktiven na področju združitev in prevzemov, korporacijskega prava, prestrukturiranja in insolventnosti, bančništva in financ ter kapitalskih trgov. Glede na svoje bogate izkušnje s področja mednarodnih povezav in integracije, se bo Aleš intenzivno vključil tudi v delovanje globalne svetovalne družbe Andersen Global, katere polnopravna članica je odvetniška pisarna Senica & partnerji.

Aleša lahko kontaktirate na sledečem kontaktnem nasovu:

Aleš Lunder, partner

Kontakt in CV

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem