Novice

Spoznajte naše nove partnerje

16. 01. 2024

Z veseljem sporočamo pomemben mejnik v rasti in uspehu naše odvetniške pisarne.
Nedavno smo pozdravili štiri nove partnerje, ki s svojim izjemnim znanjem izstopajo vsak na svojem področju.
Ker stremimo k odličnosti, smo prepričani, da bo z njihovim napredovanjem naša predanost zagotavljanju visokokakovostnih pravnih storitev, še bolj izpostavljena.

Spoznajte naše nove partnerje:

★ Maša Kramar
★ Eva Rop
★ Maruša Senica
★ Matija Urankar

Miro Senica, ustanovni partner in direktor: "Z veseljem sporočam, da smo v našo ekipo #SENICA sprejeli štiri nove partnerje. Ti izjemni pravniki so odigrali ključno vlogo pri krepitvi ugleda naše pisarne. Njihova nepopustljiva predanost odličnosti in spoštovanju naših temeljnih vrednot je razvidna iz njihove pripadnosti in poslovnega udejstvovanja. Čestitam našim novim partnerjem in se veselim nadaljevanja naše skupne poti pri rasti in razvoju naše odvetniške pisarne.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo našim strankam, partnerjem in ostalim članom ekipe, ki igrajo ključno vlogo pri uspehu naše odvetniške pisarne.

Na nove začetke, skupne uspehe in nadaljnji razvoj Odvetniške pisarne Senica!

Čestitke našim novim partnerjem!


Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem