Novice

Srečanje članov združenja Andersen Global v Madridu

14. 02. 2023

Sodelavke naše pisarne, partner Janja Ovsenik, partner Maja Šubic ter odvetnica Lidija Virant, so se v Madridu udeležile srečanja članov združenja Andersen Global, specialistov za področje združitev in prevzemov.

Dogodek je bil odlično izpeljan, za kar sta posebej zaslužna Evropski regionalni manager Andrea De Vecchi, glavni koordinator za pravne zadeve Jose Vicente Morote, koordinator za korporativne in M&A zadeve na ravni Evrope Ignacio Aparicio Ramos, pod-koordinatorji Javier Bustillo, Paolo Trevisanato, Rouven Schwab, Jaime Aguilar, Silvana Ivan, in gostujoča pisarna Andersen in Spain.

Pester program, vrhunski gostje in udeležba več kot 80 strokovnjakov iz 35 Evropskih držav so pomenili odlično priložnost za izmenjavo mnenj, izkušenj in nasvetov, potrebnih za soočenje z novimi poslovnimi izzivi, ki jih lahko pričakujemo na M&A trgu v letu 2023.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem