Novice

Teambuilding 2022

22. 11. 2022

Na zadnji lep septembrski vikend smo se s sodelavci naše odvetniške pisarne odpravili na vsakoletni teambuilding.

Prvi dan smo se podali v Bovec in Kobarid, kjer smo se najprej udeležili raftinga na reki Soči, čemur je sledilo prijetno druženje ob kosilu, ki ga je za nas pripravila Hiša Polonka.

Popoldne so se pogumnejši sodelavci odločili še za spust po zipline-u, ostali pa so si ogledali Kobariški muzej prve svetovne vojne.

Po adrenalinskem dnevu, polnem novo ustvarjenih vtisov in kolegialnih vezi, je sledila zabava in večerja v Vili Vipolže, kjer smo uživali ob kulinaričnih dobrotah chefa Tomaža Kavčiča, ter zaplesali do jutranjih ur.

V soboto dopoldne smo se po zajtrku odpeljali do vinarne Guerilla, kjer smo si ogledali vinsko klet in imeli degustacijo njihovih biodinamičnih vin. Seveda je vsemu skupaj sledilo odlično kosilo, tokrat s tematiko »Cucina Povera«, zopet izpod kuhalnice chefa Tomaža Kavčiča.

Dobre volje po uspešnem in zabavnem vikendu, smo se pozno popoldne podali proti Ljubljani.

Zahvaljujemo se prijaznosti in gostoljubju Vinarstva Guerilla, Hiši Polonka za pripravo izvrstnega cateringa ter chefu Tomažu Kavčiču za vrhunsko pogostitev in pomoč pri organizaciji še enega uspešnega teambuildinga.

Teambuilding 2022

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem