Video

FinD-INFO dnevi v sodelovanju z Odvetniško pisarno Senica in s podporo Andersen

07. 07. 2021

Video posnetek s konference si lahko ogledate spodaj.

Odvetniška pisarna Senica je v sodelovanju z GV založbo in s podporo Andersen 14. in 15. junija 2021 v Portorožu organizirala prvo konferenco FinD-INFO dnevi, na kateri so domači in tuji strokovnjaki obravnavali aktualna vprašanja s področja davkov, financ, kontrolinga in računovodstva.

Sodelavci naše pisarne, partner in direktor Uroš Čop, partner Janja Ovsenik ter direktor na davčnem področju Lucijan Klemenčič, so kot predavatelji v okviru sekcij predstavili aktualna procesna in materialna vprašanja davčnega prava, in sicer postopek ugotavljanja davčne zlorabe po četrtem odstavku 74. člena ZDavP-2 in okvir notranjih davčnih kontrol na primeru transfernih cen. Sekcijam je sledila okrogla miza, ki jo je vodila Janja Ovsenik na temo transfernih cen v povezavi z ukrepi v času epidemije, na kateri je sodeloval tudi priznan strokovnjak s področja transfernih cen g. Stefano Rossi, ki se je konference udeležil kot predstavnik Andersen.

Programu je sledilo večerno druženje in pogostitev na terasi Mind Hotela Slovenija, kjer so se udeleženci konference lahko sprostili in ob odlični hrani in pijači ter prijetni glasbi navezali nova poznanstva.

Konferenca se je zaključila naslednji dan s sekcijama s področja računovodstva in kotrolinga.

Glede na uspešno izpeljano prvo konferenco ter izkazano veliko zanimanje za tovrstne teme, je pričakovati, da bodo FinD-INFO dnevi v sodelovanju z Odvetniško pisarno Senica in s podporo Andersen postali tradicionalni vsakoletni dogodek.

Video posnetek s konference si lahko ogledate spodaj.

FinD-INFO dnevi v sodelovanju z Odvetniško pisarno Senica in s podporo Andersen

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem