Odvetnica Maja Šubic predavala na Velikem kongresu javnega naročanja
11. 06. 2021 Sodelavka naše pisarne, odvetnica Maja Šubic, je v četrtek 03.06.2021 na povabilo GV Založbe izvedla predavanje na Velikem kongresu javnega naročanja v Portorožu. Kongres, ki je bil izveden z upoštevanjem vseh previdnostnih ukrepov povezanih z epidemijo Covid -19, je bil zelo dobro obiskan, udeleženci pa so izvedeli marsikaj novega, kar jim bo koristilo pri njihovem delu.
Okrogla miza o stališču Evropske unije o Singapurski konvenciji o mediaciji
11. 06. 2021 V luči skorajšnjega predsedovanja Slovenije Svetu EU je ELI hub Slovenija, ki deluje v okviru Evropskega centra za reševanje sporov (ECDR) soorganizator pomembnega mednarodnega posveta »Okrogla miza o stališču Evropske unije o Singapurski konvenciji o mediaciji«.
Partner in direktor naše odvetniške pisarne Katarina Kresal imenovana za arbitra Arbitražnega razsodišča za šport (CAS)
25. 05. 2021 Z veseljem sporočamo, da je Mednarodni svet za športno arbitražo – ICAS imenoval Katarina Kresal partnerja in direktorja v naši odvetniški pisarni, za arbitra Arbitražnega razsodišča za šport – CAS, ki velja za najvišje športno razsodišče na svetu.
Projekt Crossing the Bridge Africa-Europe - spletni seminar na temo obnovljivih virov energije
17. 05. 2021 Andersen organizira brezplačni spletni seminar na temo obnovljivih virov energije v Namibiji, Zambiji in Južni Afriki. Govorci na dogodku bodo predstavili priložnosti za mednarodno trgovino in prednosti, ki izhajajo iz obnovljivih virov energije v omenjenih državah ter pojasnili vpliv teh trgov na tuje vlagatelje za ohranitev in izboljšanje konkurenčne prednosti.
Omejitve pri odpovedi delovnih razmerij po Evropi, povezane s COVID-19
11. 05. 2021 Evropska skupina Andersen za delovno pravo bo v sredo, 12.05.2021, ob 16:00 gostila spletni seminar, na katerem bo predstavila splošen pregled teh in drugih ključnih vprašanj v zvezi z omejitvami pri odpovedi delovnega razmerja po Evropi, ki so povezane s COVID-19.
Odvetniška pisarna Senica & partnerji praznuje 35 let
01. 04. 2021 Ob tej pomembni prelomnici vam z zadovoljstvom sporočamo, da smo postali član Andersen Global in vam predstavljamo našo novo celostno podobo in spletno stran.
Andersen je v sodelovanju z Evropsko komisijo organiziral spletni seminar na temo vprašanj in vpliva, ki jih prinaša Evropski zeleni dogovor (European Green Deal)
04. 02. 2021 Glavna tema, o kateri se je razpravljalo na spletnem seminarju, je bila zeleno gospodarstvo kot velika priložnost za evropska podjetja, da ustvarijo delovna mesta in razvijejo bolj konkurenčne poslovne modele.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem