Novice

Frankfurt Investment Arbitration Moot Court

16. 04. 2020

Blaž Slavec

Blaž Slavec

Odvetnik

V torek, 25. februarja, so sodelavci naše pisarne Blaž Slavec, Matija Urankar in Nina Krajnc kot arbitri sodelovali na mednarodno priznanem in uveljavljenem študentskem tekmovanju s področja prava zaščite naložb Frankfurt Investment Arbitration Moot Court. V vlogi arbitrov so ocenjevali študente Pravna fakulteta Ljubljana, ki so se preizkusili v poznavanju mednarodnega javnega in investicijskega prava ter postopka pred mednarodnimi investicijskimi arbitražami. Simulacija je potekala na Evropskem centru za reševanje sporov (ECDR), kjer se tudi sicer izvajajo arbitraže in drugi izvensodni postopki reševanja sporov.

Čestitamo vsem sodelujočim za izjemno dobro predstavljena stališča in vam želimo veliko sreče na naslednjem tovrstnem dogodku, ki bo potekal na Goethe University v Frankfurtu.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem