Novice

Udeležba Odvetniške pisarne Senica na sejmu EXPO REAL 2022 v Münchenu

14. 10. 2022

Sodelavci iz Odvetniške pisarne Senica, partnerja Miro Senica in Maja Šubic, odvetnica Maša Kramar ter strokovnjak za nepremičnine Marko Udovč iz Andersen in Slovenia, so se v Münchenu udeležili 25. mednarodnega sejma nepremičnin in naložb EXPO REAL, ki velja za največji sejem na področju nepremičninskih poslov in naložb v Evropi.

Andersen Global, katerega članska pisarna je Odvetniška pisarna Senica, se je na sejmu EXPO REAL predstavil s svojo stojnico, na kateri so obiskovalci prejeli želene informacije, izmenjali ideje, izkušnje ter izkoristili nove poslovne priložnosti in možnosti za sodelovanje.

Udeležba Andersen Global na sejmu je bila izvrstno izpeljana, za kar je posebej zaslužen glavni koordinator Andersen Global za področje nepremičnin v Evropi, Philipp Zschaler, skupaj s svojimi sodelavci iz pisarne Andersen in Germany.

Srečali smo se tudi z našima strankama, Paulom Fleissnerjem in Michaelom Fleissnerjem, ki sta na sejmu kot razvijalca nepremičnin uspešno našla kar nekaj novih poslovnih priložnosti, za katere jima želimo veliko uspeha in se hkrati veselimo nadaljnjega sodelovanja z njima.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem