Novice

Srečanje regionalnih partnerjev Andersen Global Bližnjega vzhoda/srednje Azije/Indije/pacifiške Azije v New Delhiju.

17. 10. 2022

Naši sodelavki Katarina Kresal, partner in direktor v naši odvetniški pisarni in Maruša Senica, direktor Andersen d.o.o. sta se udeležili srečanja regionalnih partnerjev Andersen Global Bližnjega vzhoda/srednje Azije/Indije/pacifiške Azije v New Delhiju.

Prvi dan konference je Katarina, kot vodja skupine za Integracijo pri Andersen Global, predstavila pomen globalne integracije in ukrepe, ki jih izvaja Andersen Global za vzpostavitev enotnega delovanja globalne družbe po principu globalne družine, s poudarkom na dobrih osebnih odnosih in kolegialnosti. Poseben poudarek je Katarina namenila predstavitvi politike Kultura odprtih vrat (Open Door Culture).

Naslednji dan je Katarina kot govornica sodelovala na okrogli mizi s temo One Firm Delivery: Opportunities & Challenges, kjer je spregovorila o možnostih razvoja pod streho Andersen in o tem, kako je Odvetniška pisarna Senica razširila svoj posel v okviru Andersen Global vključno z uvedbo novih storitev z ustanovitvijo hčerinske družbe Andersen d.o.o. in posledično celovito ponudbo storitev. Govorila je o svetovnih trendih in izzivih, ki izhajajo iz globalizacije trga pravnih storitev in zahtev globalnih strank.

Konferenca v New Delhiju je bila odlična priložnost za širjenje obzorij in spoznavanje kolegov, s čimer so se odprla vrata bodočim poslovnim priložnostim.

Posebna zahvala gre Rakeshu Nangii, Suraju Nangii in Chiragu Nangii iz Nangia Andersen India Pvt Ltd. za njihovo toplo gostoljubje in odlično organizacijo regionalnega srečanja Andersen v Indiji ter za povabilo v svoje prostore, s čimer je Andersen Open Door Culture zaživela tudi v praksi.😊

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem