Andersen Global Partner Meeting 2023
30. 10. 2023 Naši partnerji so se z veseljem udeležili srečanja Andersen Global Partner Meeting v Las Vegasu. Sodelovanje med 1.200 partnerji iz več kot 170 držav je bilo izjemno.
Expo Real 2023
09. 10. 2023 Naši kolegi Miro Senica, Maja Šubic in Maša Kramar so se udeležili letošnjega nepremičninskega sejma EXPO REAL (Messe München).
Bled Strategic Forum
30. 08. 2023 Uroš Čop, partner in direktor, ter Aleš Lunder, partner v naši odvetniški pisarni sta se udeležila konference »Bled Strategic Forum«, vodilnega srečanja Srednje in Jugovzhodne Evrope ki spodbuja ideje in dialoge o prihodnosti naše družbe.
3. FinD INFO Dnevi
12. 06. 2023 3. FinD INFO dnevi so za nami! Na konferenci, ki jo organizira GV Založba, v sodelovanju s Senica in Andersen, so domači in tuji strokovnjaki, predstavili zanimive teme s področja davkov, financ, računovodstva in kontrolinga. Dvodnevna konferenca je bila sestavljena iz 5 sekcij in večernega sprejema.
Srečanje strokovnjakov za nepremičnine, Andersen Global
01. 06. 2023 V Ljubljani smo gostili srečanje strokovnjakov za nepremičnine, Andersen Global. Pod okriljem Andersen Global so evropski pravni in davčni strokovnjaki s področja nepremičnin združeni v posebno skupino, znotraj katere med seboj izmenjujejo znanje in izkušnje.
Moot Court tekmovanje
10. 05. 2023 Gostili smo ekipo Henrik Steska iz Pravne fakultete Univerze v Ljubljani, ki se pripravlja na Moot Court tekmovanje SEE RMC.
Srečanje članov združenja Andersen Global v Atenah
04. 04. 2023 Naša partnerja, Katarina Kresal in Uroš Čop, sta se udeležila evropskega srečanja Industry and Service Line koordinatorjev Andersen Global v Atenah.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem