Prav(n)a rešitev
01. 04. 2023 Tudi letos smo se z veseljem odzvali na vabilo Ženevskega kluba za sodelovanje na zdaj že tradicionalnem tekmovanju PRAV(N)A REŠITEV.
Nepremičninski sejem MIPIM
23. 03. 2023 Sodelavki naše odvetniške pisarne, Maja Šubic, partner in Maša Kramar, odvetnica sta se udeležili enega največjih svetovnih nepremičninskih sejmov MIPIM, ki je potekal v Cannesu.
Srečanje Alumni kluba Fundacije Parus
27. 02. 2023 V četrtek 24.2.2023 smo v prostorih Kluba pravnikov na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani organizirali tradicionalno srečanje Alumni kluba Fundacije Parus.
Slavnostna otvoritev sejma zasebnega kapitala IPEM
25. 01. 2023 Naši sodelavci, partnerja Maja Šubic in Aleš Lunder ter odvetnica Lidija Virant, so se skupaj s kolegi iz Andersen Global udeležili slavnostne otvoritve sejma.
Finančni forum Slovensko-nemške gospodarske zbornice
30. 12. 2022 Slovensko-nemška gospodarska zbornica je v torek, 13. decembra, v Cubo Golf Ljubljana organizirala Finančni forum, ki mu je sledilo predbožično druženje članov.
Christmas Gala v Londonu
01. 12. 2022 Odvetniška pisarna Senica je bila tudi letos glavni sponzor tradicionalnega dogodka Christmas Gala v Londonu, ki ga organizira Britansko-slovenska gospodarska zbornica.
Veliki kongres javnega naročanja v Portorožu
27. 09. 2022 Na Jesenskem velikem kongresu javnega naročanja v Portorožu, ki ga tradicionalno organizira GV Založba, je ponovno predavala Maja Šubic, partner v naši odvetniški pisarni.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem